Wat klanten zeggen

Talenten Motivatie Analyse

Ik heb onlangs een vragenlijst ingevuld voor een TMA analyse en ik moet zeggen dat het ondanks de vele vragen goed te doen was. Niet te lang nadenken maar snel antwoorden zodat mijn antwoorden het meest spontaan en natuurlijk zouden zijn. De analyse die eruit voortvloeide was prettig leesbaar, helder en verbazingwekkend accuraat. Wij hebben alles samen doorgenomen en daar waar nodig kon Remco nog een verduidelijkende toelichting bieden.

Rob uit Holten

Talenten Motivatie Analyse en Feedback

Ik ben erg blij met de hulp van Remco! Door de vragenlijsten in te vullen en de analyse die hij gemaakt heeft weet ik nu precies wat mijn talenten en wat mijn valkuilen zijn. Ook hoe ik deze juist kan inzetten in combinatie met werk. Als coach was Remco heel goed en persoonlijk daardoor heb ik fijne inzichten gekregen.

Maud uit IJsselstein

Persoonlijke Coaching

  • Fijne rustige uitleg.
  • Je had vragen die me echt even aan het denken zetten.
  • Goed dat het ‘in beweging was’, maakt veel meer duidelijk en voelbaar dan ‘sec over dingen praten’.
  • Serieus maar wel ‘licht’ ook door wat humor.
  • Achteraf nog even contact over hoe het ging met wat we besproken hadden, voelde ook fijn.
Ingrid uit IJsselstein

Persoonlijke Coaching

Remco weet door op een feitelijke manier met een bepaalde rust de juiste vragen te stellen jou zo na te laten denken dat je eigenlijk zelf de antwoorden en oplossingen weet. Hij helpt je dit zo te vertalen dat je er in de praktijk ook werkelijk wat mee kunt.

Mariët uit IJsselstein

Talenten Motivatie Analyse

Erg bijzonder dat een vragenlijst met ogenschijnlijke algemene vragen, tot een accurate  persoonlijke beschrijving kan leiden.  De beschrijving was erg herkenbaar.   De drijfveren en daarbij behorende talenten heb ik direct kunnen inzetten in een ontwikkelingsgesprek met mijn manager en ik kan mijn werkzaamheden en de bijbehorende motivatie nu beter begrijpen. Doel is om mijn werkzaamheden nu meer te sturen richting thema’s en onderwerpen die dichter bij mijn drijfveren liggen. Dank voor de goede begeleiding vooraf en na de analyse Remco.

Rob uit Utrecht

Persoonlijke Coaching

Remco is vriendelijk, toegankelijk en luistert goed naar je hulpvraag. Hij denkt praktisch met je mee en zorgt voor bewustzijn wat je persoonlijke kernwaarden zijn. Na afloop is Remco ook erg betrokken en vraagt hoe de vorderingen gaan.

Joëlla uit Geldermalsen