Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

Ik wou je laten weten dat ik – misschien juist vanwege die aangeboren nuchterheid- altijd een beetje afstand hield van de wat ‘zachtere’ factoren waar het ging om werk gerelateerde onderwerpen rondom vitaliteit.

De manier waarop jij de verschillende aspecten hebt weten te vangen in je boek en de manier waarop je ze behandelt, is voor mij de eerste keer dat het ook echt binnenkomt. Misschien ook wel aan het denken zet vanwege de soms pijnlijke herkenbaarheid van beschreven symptomen.

Dus dank je wel. Het is echt op onderdelen een eye-opener geweest.

 

“Het boek is de perfecte ondersteuning voor bestaande of nieuwe vitaliteit- en werkgeluk trajecten en stimuleert zelfregie bij medewerkers. Het helpt energie en betrokkenheid te verhogen en uitval te verlagen. Op het werk en privé.”

 

Dit boek gaat over vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers. Voor hen die wat meer in hun hoofd zitten en de wereld om zich heen benaderen vanuit de logica. Wij – ja, ik ben er ook van – zijn vaak erg actiegericht. We zien een probleem, denken er even over na en komen in actie om het op te lossen.

 

Voor welzijn en je goed voelen, kan dat prima zijn. Er zijn echter zoveel aspecten rondom vitaliteit, die bepalen of je je goed voelt, het is best lastig om dat allemaal in de gaten te houden. Misschien voel je je altijd wel een beetje ‘Mweh’, waardoor dit je nieuwe normaal geworden is. Waarschijnlijk kom je dan niet in actie om je energieker te maken en beter te voelen.

En als iedereen in je omgeving een beetje te zwaar is, dan valt jouw buikje niet uit de toon en denk je dat die zwembandjes normaal zijn. Of misschien denk je dat er niets aan te doen is.

Als jij snapt wat ik bedoel, dan is dit boek voor jou. We denken veel na, zijn waarschijnlijk best intelligent en staan wat minder stil bij hoe we ons voelen. Soms staan we er pas bij stil dat we ons niet zo goed voelen als we echt ziek zijn of als een ander ons erop wijst.

Dit boek kijkt naar vitaliteit met als doel jou je beter te laten voelen. Het staat vol praktische, wetenschappelijk onderbouwde tips, die je helpen vitaler te worden en je beter te voelen.

Wees vitaler op je werk en vitaler in je privéleven.

Bestellen kan hier (of ebook) of elke andere boekwinkel.