Van idee naar resultaat

Hoe realiseren medewerkers doelen vanuit zelfregie

Algemeen

Heb je ooit geweldige ideeën gehad om verbeteringen in je organisatie door te voeren of om projecten te laten slagen, maar leek het soms alsof niemand naar je luisterde? Heb je gevoeld dat jouw inspanningen om ideeën tot leven te brengen vaak vruchteloos waren? Word je soms gefrustreerd door dit gebrek aan vooruitgang? Nou, wij hebben de workshop voor jou!

 

Laat jouw briljante ideeën niet langer op de plank liggen. Schrijf je nu in voor en ontdek hoe je ze kan omzetten in successen!

 

Studiebelasting:

Deze workshop duurt een dagdeel

 

Voor wie

De focus ligt op IT’ers en andere kenniswerkers.

 

Deze sessie is voor jou als je regelmatig verbeteringen probeert aan te kaarten in je organisatie, maar het gevoel hebt niet gehoord te worden. Je wil graag zaken verbeteren, maar het lijkt maar niet te lukken.

 

Je hebt het gevoel dat er niet naar je geluisterd wordt en er zit alweer een nieuwe interimmanager.

 

En daar word je soms best een beetje gefrustreerd van.

 

Wat gaan we doen

In deze uiterst interactieve workshop onthullen we hoe je jouw ideeën daadwerkelijk kunt omzetten in succes op het werk, thuis, of bij je klanten. Of je nu een IT-professional bent of een andere kenniswerker, deze sessie is ontworpen om jou te helpen je ideeën tot bloei te brengen.

 

We behandelen:

  • Effectieve promotie van jouw ideeën: We delen de geheimen van wat werkt en wat niet als het gaat om het promoten van jouw ideeën binnen je organisatie.
  • Krachtige communicatie: Je leert hoe je jouw ideeën duidelijk en overtuigend kan
  • Effectief schrijven: Ontdek hoe je op papier kunt zetten wat in je hoofd zit, zodat anderen jouw visie begrijpen en omarmen.
  • De kunst van sales: Leer de kunst van het verkopen, niet alleen producten, maar ook jouw ideeën.

 

Wat leer je

Na deze workshop ben je in staat om je ideeën helder en doeltreffend te presenteren. Je weet hoe je de aandacht kunt trekken van de juiste mensen en actie kunt ondernemen om je ideeën tot leven te brengen. En als het toch eens niet lukt, begrijp je nu waarom dat is en kun je gericht actie ondernemen om obstakels te overwinnen.

 

Het lesmateriaal bestaat uit:

  • Diverse tools en oefeningen om doorlopend aan je doelen te werken
  • Presentatie als samenvatting

 

Na deze training

Na het volgen van deze workshop heb je de mogelijkheid om een persoonlijk coachingtraject te starten om concrete vraagstukken aan te pakken. Bovendien kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan andere boeiende sessies, zoals:

 

  • Stressmanagement
  • Talenten Motivatie Analyse
  • Training vitaliteit

 

Investering

Deze workshop vraag een investering van €995 exclusief reistijd. Dit is inclusief voorbereiden van de maatwerk presentatie. Maximaal 12 personen per groep. In combinatie met meerdere workshops kunnen pakketprijzen worden besproken.