Vitale organisaties

Organisaties zijn gemaakt van mensen. Om verzuim te verlagen, werkgeluk te verhogen en aantrekkelijk te zijn voor nieuwe medewerkers is het van belang om vanuit de organisatie naar medewerkers te kijken.

 

Met StartVitaal verlagen we het verzuim en verloop en maken de organisatie aantrekkelijker voor nieuwe medewerkers. En dit kunnen we ook meten en bewijzen.

Introductie Vitaliteit leert je de basis en samenhang van de onderdelen die je vitaal maken. Deze sessie is zeer geschikt voor kennisavonden op het werk.

 

De Training Vitaliteit leert je jouw vitaliteit kennen enĀ  leert je kansen herkennen om je vitaliteit te verbeteren.

 

De Masterclass vitaliteit leert je de regie over je eigen vitaliteit te nemen en deze, voor de rest van je leven, verder te ontwikkelen.

 

Met de KoBa-Di tool maken we de kosten en kansen van verzuim inzichtelijk. Door TNO onderbouwd en in keiharde euro’s.

 

De Talenten Motivatie Analyse geeft inzicht in de relatie tussen competenties, talenten en drijfveren. Hiermee worden werkgeluk, creativiteit en effectiviteit verhoogt en neemt verzuim af.

 

De workshop ‘Van idee naar resultaat’ verhoogt de zelfregie en stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid bij medewerkers.

 

Na de workshop ‘Omgaan met stress’ hebben de deelnemers een goed beeld van de invloed die stress, piekeren en zorgen maken op het leven en werk hebben en hebben ze tools om hier beter mee om te gaan.